164 Club of Sweden

Norrlandsträffen, 15-16 juli 2000

TRÄFFBERÄTTELSE NORRLANDSTRÄFFEN 2000
I ett blött Sundsvall träffades vi för att deltaga i årets Norrlandsträff, det här året var träffplatsen en före detta öppen anstalt, numera omgjord till vandrarhem. Trots ihärdigt regnande i flera veckor var det uppehåll nästan hela lördagen. Träffen startade som vanligt kl 13 med fika och inskrivning i gästboken, bagageluckemarknad, gåslingor och småprat med alla som man inte träffat sedan ifjol. Trots det dåliga vädret var träffen ganska välbesökt med ett 50-tal bilar. På kvällskvisten var det dags för grillning och prisutdelning. Vi hann precis bli klara - då kom regnet. Tyvärr inget ovanligt den här sommaren.
Söndagen startade med frukost och sedan var det dags för årets bilorientering. Cirka 15 ekipage tog sig runt. Vid årets bemannade kontroll gällde det att kasta torkarblad genom en Amazonfront (utan grill). Trots regnet var det några som lyckades få igenom ett par torkarblad. Vid målet låg en utslagsfråga: gissa vikten på en bakruta till en Volvo kombi. Det visade sig vara väldigt svårt och givetvis hade ingen gissat rätt. Prisutdelningen hölls inomhus i år eftersom vädret inte ville vara på vår sida.
Priset för längsta färdväg gick i år till: Anders Lindholm och Monica Johansson från Skellefteå som kom i sin 164:a.
Vinnare av årets bilorientering blev: Kurt Nordin och Sten Järveroth, P 1800. På andra plats kom: Stig Öster, 164. Tredje priset togs av: Anders Holmqvist, P 1800.
Hoppas att vi ses nästa år.
Annlouise Sjöberg


Back to our main page

Tillbaka till vår huvudsida